Helaas toch geen verlenging PeelSneukelseizoen 2019-2020

De deelnemende horecagelegenheden hebben de komende maanden (en wellicht nog een lange tijd) te maken met een beperkt aantal zitplaatsen i.v.m. de 1,5 meter afstandsregel door het Coronavirus. Zij zullen alle zeilen bij moeten zetten om het grote omzetverlies om te buigen. U zult begrijpen dat de (goedkope) PeelSneukelbonnetjes niet bijdragen aan de uitdaging waar de horeca voor staat. De aangekondigde verlenging van het PeelSneukelseizoen kan daarom geen doorgang vinden. 
Wij vragen uw begrip hiervoor!

Hart onder de riem voor Horeca

Wilt u de deelnemende horeca aan het PeelSneukelen een hart onder de riem steken, breng ze dan een 'normaal' bezoek (op afspraak) en/of doneer je laatste bonnetjes aan deze zaken door ze bij hen in de brievenbus te stoppen! 
#steundelokaleondernemers 

 

Kom ook in de herfst en winter genieten van de heerlijke gerechtjes in De Peel en ga PeelSneukelen!

Hoe werkt het?

Je koopt voor € 15,- bij één van de deelnemende VVV’s in de Peelregio een PeelSneukelboekje voor het winterseizoen. In dit boekje vind je 10 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de 40 deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk Sneukeltje, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties.

 

Lekker makkelijk

Het PeelSneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

 

PeelSneukelboekje verkrijgbaar bij de VVV

Elk seizoen variëren de PeelSneukels van bijv. een klein pannetje runder-stoofschotel en een warme apfelstrudel met vanillesaus en slagroom tot een broodje gekruide worst v.d. BBQ en heerlijke soepen met brood. Dus voor ieder wat wils. De Sneukeltjes kunnen van 1 november t/m 31 maart worden ingeleverd bij de deelnemende horecazaken. De verkoop van de PeelSneukelboekjes start vanaf begin oktober bij de deelnemende VVV’s in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek. Of bestel hier je PeelSneukelboekje direct online.

Op pad in de lente en zomer?

Er is ook een zomereditie voor heerlijke Peelse gerechtjes. Ga dan PeelPeuzelen!