Wat is PeelPeuzelen?

PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?

Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 1 april tot en met 31 oktober inleveren bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!

De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?

De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek en Gemert-Bakel.
Download op deze pagina de brochure met alle informatie over de restaurants en de Peuzeltjes die zij aanbieden of bekijk de online versie.
Let op: 'Het Schip' Helmond (nr. 27) is als locatie géén deelnemer meer van het PeelPeuzelen 2019. Het is dus helaas niet mogelijk hier nog een PeelPeuzelbonnetje in te leveren.


Koop je PeelPeuzelboekje bij de VVV

Het nieuwe PeelPeuzelboekje 2019 zal vanaf 6 maart verkrijgbaar zijn bij de VVV’s in De Peel. Speciale actie: bij aankoop van een PeelPeuzelboekje een wandel- en/of fietskaart 'Heerlyck wandelen in De Peel' of 'Heerlyck fietsen in De Peel' van € 2,95 voor € 1,00!


Op pad in de herfst en winter?

Van 1 november t/m 31 maart kunt u op pad voor heerlijke Peelse gerechtjes met de wintereditie PeelSneukelen! 

 

De winnaars van onze PeelPeuzel Facebook winactie 2019 zijn bekend!

Onderstaande deelnemers zijn winnaar/winnares van het PeelPeuzelboekje 2019 met daarbij de routes Heerlyck fietsen in De Peel en Heerlyck wandelen in De Peel  Zij hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad. Van harte gefeliciteerd!

Wij danken iedereen hartelijk voor de vele leuke en mooie reacties.

Mevr. Ansje Janssen, Asten

Mevr. Greetje Verbruggen, Deurne

Mevr. Kuijpers, Helmond

Mevr. Joris, Someren

De heer Jacobs, Deurne