Wat is PeelPeuzelen?

PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?

Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 1 april tot en met 31 oktober inleveren bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!

De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?

De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Mierlo, Laarbeek, Gemert-Bakel en Deurne.
Download op deze pagina de brochure met alle informatie over de restaurants en de Peuzeltjes die zij aanbieden of bekijk de online versie.


Koop je PeelPeuzelboekje bij de VVV

Het nieuwe PeelPeuzelboekje 2018 zal vanaf 1 maart verkrijgbaar zijn bij de VVV’s in De Peel.
Speciale actie: bij aankoop van een PeelPeuzelboekje een wandel- en/of fietskaart 'Heerlyck wandelen in De Peel' of 'Heerlyck fietsen in De Peel' van € 2,95 voor € 1,00!


Op pad in de herfst en winter?

Van 1 november t/m 31 maart kunt u op pad voor heerlijke Peelse gerechtjes met de wintereditie PeelSneukelen!

 

Prijswinnaars PeelPeuzelboekje 

Prijswinnaars PeelPeuzelboekje 2018 met de routekaartjes Heerlyck fietsen in De Peel en Heerlyck wandelen in De Peel.

*Marieke van Wetten

*Yvette Hermans-van Lierop

*Theo van de Laar

*Colinda van Dijk

*Harry op Den Camp

De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Hartelijk dank voor de deelname en veel plezier met de gewonnen prijs!