Geen verkopen meer van PeelPeuzelboekjes 2020

1 Juni kan het PeelPeuzelseizoen 2020 van start gaan i.v.m. de heropening van de horeca.
Echter gezien alle beperkingen bij openstelling rondom het aantal zitplaatsen en de enorme uitdaging waar de horeca voor staat om het grote omzetverlies de komende zomer om te buigen, hebben we besloten om te stoppen met de verkoop van de PeelPeuzelboekjes voor dit zomerseizoen.

Reeds in bezit van een PeelPeuzelboekje 2020? 

De mensen die reeds in bezit zijn van een PeelPeuzelboekje 2020 vragen wij om op telefonische reservering bij de deelnemende horeca de bonnetjes te besteden.
Hierbij vragen we nadrukkelijk om in goed overleg met de horecaondernemer te kijken naar een geschikt moment voor beide partijen waarop er gepeuzeld kan worden gezien het beperkte aantal zitplaatsen. De horecaondernemer en de VVV stellen het enorm op prijs als u zich hierin flexibel en begripvol opstelt.
Ook kunt u nog niet gebruikte boekjes retourneren bij de VVV waar u deze gekocht heeft.

Wij wensen u een prettig bezoek aan de horeca in De Peel en een fijne zomer in goede gezondheid!

 

 

Wat is PeelPeuzelen?

PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?

Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje à € 15,-. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 1 april tot en met 31 oktober inleveren bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!

De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?

De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek en Gemert-Bakel.
Download op deze pagina de brochure met alle informatie over de restaurants en de Peuzeltjes die zij aanbieden of bekijk de online versie.

Koop je PeelPeuzelboekje bij de VVV

Het nieuwe PeelPeuzelboekje 2020 is vanaf begin maart verkrijgbaar zijn bij de VVV’s in De Peel. Speciale actie: bij aankoop van een PeelPeuzelboekje de autoroute 'Peeljuwelen' van € 1,95 voor € 1,00!


Op pad in de herfst en winter?

Van 1 november t/m 31 maart kunt u op pad voor heerlijke Peelse gerechtjes met de wintereditie PeelSneukelen!