Deurne In Beweging in 2020

 

'Deurne In Beweging' is een breed thema waarbij we aandacht besteden aan sportieve en recreatieve beweging met aandacht voor gezondheid. Door te kiezen voor 'in beweging' wordt het jaar breed neergezet en kan ook het creatieve element 'techniek' hierbij aanhaken. Techniek is een thema dat zeker bij Deurne past, want Deurne heeft ook op dat vlak creatieve inwoners, nu en in het verleden. Van het pientere pookje van Hub van Doorne, de Dag- en nachtmachine van Gerrit van Bakel tot de elektrische bussen van Ebusco. Maar denk ook aan de molens, de Peelrandbreuk, het Museum techniek met 'n Ziel en de dutch technology week waaraan ook Deurnese bedrijven deelnemen. Daarnaast kunnen culturele en creatieve organisaties op tal van manieren beweging in beeld brengen. 
Samen kijken we uit naar een jaar vol aantrekkelijke evenementen en activiteiten dat de Deurnenaren en bezoekers in beweging zal brengen!

We zeggen met trots:

Deurne, Palet van De Peel!

 

Leef! Deurne zet zich onder meer in voor bewegen in Deurne. Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen. Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Op de website van Leef! vind je een mooi overzicht van de sportverenigingen in de Gemeente Deurne, gerangschikt per dorp en per doelgroep. Bekijk hier het overzicht.

Beweging, inventiviteit en een creatieve inslag zijn kenmerken die voor de gemeente Deurne staan. In het themajaar 2020 'Deurne In Beweging' is er plaats voor alle soorten uitingen die met beweging te maken hebben,denk aan sportevenementen, technische ontwikkelingen, speciale exposities en activiteiten in dit kader. 

   

Initiatieven kunnen via dit formulier worden aangemeld.

Voor meer informatie kun je te allen tijde contact met VVV Deurne opnemen.