Welkom in Deurne! 

Laat je hier inspireren

Bezoek ons op onze nieuwe locatie! VVV Deurne is te vinden aan de Kerkstraat 2C, in het centrum van Deurne.

Deurne beleven deze zomer?

Met het versoepelen van de maatregelen is er alweer heel veel mogelijk. Musea en attractiepunten zijn open, sommigen op afspraak. Fietsen en wandelen is mogelijk en zo ook diverse buitenactiviteiten. Je kunt winkelen en een terrasje pakken en een hapje eten. Neem gerust een kijkje op deze website om je te laten inspireren! 

 

Evenementen

Er zijn evenementen waarbij grote samenkomsten niet van toepassing zijn, zoals een autotoertocht. Deze evenementen kunnen wel doorgang vinden. Bekijk de huidige mogelijkheden. 
 
 

Een Peeldorp met een creatieve inslag
logo Deurne Palet van De Peel
Wij heten je van harte welkom in onze mooie gemeente. De mensen hier in Deurne hebben een ding gemeen: een creatieve inslag. Kunst en inventiviteit zijn kenmerken die voor ons dorp staan. Deurne dankt haar goede naam aan kunstenaars als onder andere de schrijvers Antoon Coolen, Toon Kortooms en Friso Wiegersma, waarvan de laatste het overbekende lied Het Dorp schreef. Een lied dat over dit dorp gaat en waarin het tuinpad van zijn vader Hendrik voorkomt. Dit tuinpad kun je overigens nog steeds bewonderen! Bij Deurne mag je ook denken aan DAF. Immers de man die DAF wereldberoemd maakte met zijn uitvinding van de automatische transmissie is Hub van Doorne, een van Deurnes helden. Hedendaagse beroemdheden bevestigen ook nu onze reputatie. Denk bijvoorbeeld aan Monic Hendrikx, een gevierd actrice. De aanwezigheid van kunstenaars, ondernemers en andere betrokken inwoners zorgt ook vandaag nog voor een veelkleurige gemeenschap. We zeggen met trots: Deurne, Palet van De Peel!

Ontdek Deurne en De Peel

VVV Deurne

Onze medewerkers staan voor je klaar!

VVV Deurne is vanaf vrijdag 5 juni geopend op de nieuwe locatie, Kerkstraat 2C, Deurne.

Openingstijden     
Maandag     13.00-17.00 uur
Dinsdag       10.00-17.00 uur
Woensdag   10.00-17.00 uur
Donderdag  10.00-17.00 uur
Vrijdag          10.00-17.00 uur
 Zaterdag      10.00-16.00 uur 

      
Contact

Locatie: Kerkstraat 2C

5751 BH Deurne
0493-323655
info@vvvdeurne.nl
www.vvvdeurne.nl

Volg Deurne op Social Media

 facebook  twitter  instagram

 

Wat is er deze week te doen in onze regio?