Welkom in Deurne! 

Laat je hier inspireren

VVV balie gesloten

In verband met maatregelen rondom het coronavirus is de balie van de VVV gesloten tot en met 1 juni 2020. We zijn wel bereikbaar per telefoon (0493-323655) en email (info@vvvdeurne.nl). Voor het bestellen van artikelen gebruik onze webshop www.vvvdepeelshop.nl

Let op!

In verband met de maatregelen rondom Corona worden er dagelijks activiteiten geannuleerd en zijn exposities en locaties tijdelijk niet te bezoeken. Dus kijk voor de zekerheid op de website van het evenement of neem (telefonisch) contact op met de organisatie of locatie om zeker te weten of de activiteit op deze website te bezoeken is.


Vrijetijdsbesteding in Deurne in Coronatijden

Toch Deurne beleven ten tijde van Corona? Fietsen en wandelen is mogelijk, maar zoek de drukte niet op en houd voldoende afstand. Kijk voor tips over fietsen en wandelen verderop op deze pagina. Diverse buitenactiviteiten zijn met inachtneming van de maatregelen mogelijk zoals een solextocht door De Peel of Boerengolf en tabletgames. Winkelen, online of in het dorp, met aandacht voor voldoende afstand. Virtueel theater- of museumbezoek en genieten van maaltijden van Deurnese restaurants via de Thuisbezorgd & Takeaway-acties van onze lokale eetgelegenheden. Bekijk hier de mogelijkheden:

Evenementen

Er zijn evenementen waarbij grote samenkomsten niet van toepassing zijn, zoals een autotoertocht. Deze evenementen kunnen wel doorgang vinden. Bekijk de huidige mogelijkheden in Deurne.

Een Peeldorp met een creatieve inslag
logo Deurne Palet van De Peel
Wij heten je van harte welkom in onze mooie gemeente. De mensen hier in Deurne hebben een ding gemeen: een creatieve inslag. Kunst en inventiviteit zijn kenmerken die voor ons dorp staan. Deurne dankt haar goede naam aan kunstenaars als onder andere de schrijvers Antoon Coolen, Toon Kortooms en Friso Wiegersma, waarvan de laatste het overbekende lied Het Dorp schreef. Een lied dat over dit dorp gaat en waarin het tuinpad van zijn vader Hendrik voorkomt. Dit tuinpad kun je overigens nog steeds bewonderen! Bij Deurne mag je ook denken aan DAF. Immers de man die DAF wereldberoemd maakte met zijn uitvinding van de automatische transmissie is Hub van Doorne, een van Deurnes helden. Hedendaagse beroemdheden bevestigen ook nu onze reputatie. Denk bijvoorbeeld aan Monic Hendrikx, een gevierd actrice. De aanwezigheid van kunstenaars, ondernemers en andere betrokken inwoners zorgt ook vandaag nog voor een veelkleurige gemeenschap. We zeggen met trots: Deurne, Palet van De Peel!

Ontdek Deurne en De Peel

VVV Deurne

Onze medewerkers staan voor je klaar!

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de balie van VVV Deurne gesloten t/m 1 juni 2020.
Telefonisch, via mail en onze webshop helpen we u graag verder!

Openingstijden     
Maandag     11.00-17.00 uur
Dinsdag       10.00-17.00 uur
Woensdag   10.00-17.00 uur
Donderdag  10.00-17.00 uur
Vrijdag          10.00-17.00 uur
                            
Zaterdag      10.00-14.00 uur (april t/m sept.)

      
Contact 

Locatie: Markt 1 (in het gemeentehuis)
5751 BE Deurne
0493-323655
info@vvvdeurne.nl
www.vvvdeurne.nl

Volg Deurne op Social Media

 facebook  twitter  instagram