Xplosion en Bossaball toernooi 2020 - 100 jaar Sint Jozefparochie

Een legendarisch toernooi met een combinatie van voetbal, volleybal en turnen op een luchtkussen met trampolines. Dit jaar worden de jongere jeugd (vanaf de middelbare school) en de volwassenen extra uitgedaagd

De locatie
is wederom het grasveld bij het Hofke van Marijke in de Sint Jozefparochie

Xplosion
Vast staat dat de kern van het Xplosion-evenement zal blijven: sportiviteit en plezier voor jong en oud(er) waarbij dit jaar de jongere jeugd (vanaf de middelbare school) en de volwassenen extra uitgedaagd zullen worden. Denken en doen ;-). Het team wat kracht, tactiek en denkvermogen weet te combineren zal zich kunnen kronen als de sterkste. Ben de concurrentie te vlug af en stel nu al je team (minimaal 6, max 8 personen) samen!

Het dagprogramma zondag 21 juni
Nog niet bekend

Bossaball-toernooi aanmelden en inschrijven
Zie www.stichtingwesp.nl
Wie wil meedoen met het Bossaball-toernooi kan zich aanmelden. Bossaball is een combinatie van voetbal, volleybal en acrobatiek op een groot luchtkussen met trampolines en een net er tussen. Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal zeven personen, inclusief een captain (allen 16+)

Het dagprogramma zondag 21 juni
Nog niet bekend

Heitraction
Zondag is de Heitraction meerkamp voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 16 jaar.
De meerkamp bestaat uit een mix van spellen op grote opblaaskussens en waterspellen. Tevens worden de traditionele buikschuifwedstrijden gehouden in vier verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijden zijn met name bedoeld voor leerlingen van D’n Bogerd, scholieren van IVO-Deurne en kinderen en jongeren die een binding met Sint Jozefparochie hebben. Teams bestaan uit minimaal vijf en maximaal zeven spelers, inclusief een captain

Springkasteel en de Speuldries
Voor de allerkleinsten staat er op het terrein een groot springkasteel klaar en
opent speeltuin de Speuldries de poort al vanaf 11.00 uur