Xmas sing along

Op vrijdag 20 december 2019 organiseert de stichting Xmas sing along voor de 2e keer een sfeervol meezingevenement bij de Oude Toren in Stiphout.Een Xmas sing along, samen voornamelijk kerstliedjes zingen in een sprookjesachtige omgeving. Meerdere koren zingen kerst- en aanverwante liedjes van toen en nu. Op een beeldscherm wordt de tekst geprojecteerd zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. Er staan kraampjes waar winterse hapjes en drankjes te verkrijgen zijn.Als entree vragen wij u een artikel uit de voorraadkast mee te brengen. Denk hierbij aan een fles shampoo, een pak koekjes, douchegel, enz.Deze artikelen zullen verdeeld worden onder de minderbedeelde gezinnen die in onze gemeente wonen. Zo proberen wij te zorgen dat er voor hen een mooi kerstpakket samengesteld kan worden.De kinderen van de basisscholen hebben we gevraagd het lied “kon het elke dag maar kerstmis zijn” in te studeren. Dit mogen ze samen met het koor ten gehore brengen. Ergens tussen 19:30 en 20:00 zullen de kinderen op het podium gevraagd worden. Het voortgezet onderwijs hebben we verzocht om een bijdrage aan deze avond te leveren. We hopen dat we respons krijgen en dat een leerling of meerdere leerlingen iets kunnen laten zien of horen op deze avond. Tijdens de organisatie zijn wij gelukkig met een aantal partijen in aanraking gekomen die zich met veel enthousiasme in zijn gaan zetten om van de Xmas sing along in Stiphout een succes te maken. Daarnaast zijn er tal van vrijwilligers waar wij op en mee kunnen bouwen. Een onmisbare factor in dit geheel.

Van Tot Toelichting

Vrijdag 20 december 2019 Vanaf 19:00 tot en met 23:00