Winterfair Laarbeek

Sparta'25 houdt het gratis evenement: Winterfair Laarbeek 3.0. In de aanloop naar de feestdagen kun je 22 december in Beek en Donk (Laarbeek) genieten van een gezellige Winterfair. Op het binnenterrein van Sportpark 't Heereind kun je tussen de kramen, op het horecaplein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer. De sfeer neemt je mee in het ultieme kerstgevoel. Van 15.00 tot 21.00 uur straalt het sportpark warmte en een gezellige sfeer uit. De kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur, brocante e.d. Kraamhouders kunnen zich nog steeds aanmelden.

Op het horecaplein kunt u terecht voor winterse lekkernijen, muziek en entertainment. Voor vooral de jonge bezoekers zijn er vele leuke spellen en knutselactiviteiten (binnen en buiten).

Proef de ultieme kerstsfeer
De Kerstmarkt Laarbeek 2018 is dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Honderden lichtjes sieren de markt, kerstliederen klinken over de markt en op het terras en geurige en gezonde lekkernijen wachten je op. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Laarbeek 2018 kun je daar niet meer onderuit! En, de winterfair is gratis te bezoeken.

Praktische informatie

Zaterdag 22 december 2018 Vanaf 15:00 tot en met 21:00

Heereindsestraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5741 RB, Beek En Donk