Waterski- en Wakeboardvereniging De Rooye Plas - Handel

W.W.V. de Rooye Plas is een Waterski- en Wakeboardvereniging die is gelegen aan een werkelijk perfecte en unieke locatie in het oosten van Brabant. De Rooye Plas is een afgesloten water waarop slechts één clubboot vaart, geen hinder van golven van andere boten dus. Uniek is ook dat het water is beschermd tegen de wind d.m.v. bomen rondom het water.
De club bezit een springschans en slalombaan. De disciplines waarin geskied kan worden zijn: klassiek (figuren, slalom en springen), blootvoet, handi en wakeboard.
Het waterskiseizoen begint geheel volgens traditie altijd op tweede paasdag. Verder is het seizoen verdeeld verdeeld in 3 tijdvakken, het voor-, hoog- en naseizoen. Het hoogseizoen loopt gelijk met de zomervakantie van de scholen.