WAEVERSTAD OP Z'N KOP Bonte avond

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019, presenteert het comité “Waeverstad op z’n kop” een veelbelovend en gevarieerd carnavalesk programma. Cultuurhuis de Eendracht, zal deze twee avonden worden omgedoopt in het cultuurhuis van de lach. Artiesten uit ons eigen gemeente, aangevuld met top acts uit de regio zullen deze avond de revue passeren. Aanvang van beide avonden 19.45 uur, zaal open 19.15 uur.
Op het menu staan diverse artiesten uit ons eigen Waeverstad met variété acts zoals zang, dans en muziek, Ook kletsers uit de regio geven acte de Présence. Zo passeren o.a. De Ex-prinsensoos der Drumknaauwers, van Binsbergen Trio, Jorlan Manders, Wichard de Benis, Gummigalge en Hai, Noginnedan, de Mobiele, Koskoier, de Waevers en Rob Scheepers (Sterksel).
Kaarten voor in de zaal kosten €20,- inclusief een gereserveerde plaats, een hapje en een drankje. Tribunekaarten kosten €7,50. Deze zijn online te bestellen bij www.eendracht.nl of te koop bij Feest- en kadowinkel de Hofdame aan de Kerstraat in Gemert

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 18 januari 2019 20:15
Zaterdag 19 januari 2019 20:15

St.-Annastraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5421 KC, Gemert