VVV Asten

Asten en De Peel
Asten ligt in de Peel op de grens van Brabant en Limburg. Van dit oorspronkelijke ruige gebied dat zich uitstrekte van de Limburgse Maasoevers tot de Kempen is door jarenlange ontginning weinig overgebleven.

Om je een voorstelling te maken hoe toegankelijk deze streek in vroegere tijden was, is een bezoek aan Nationaal Park De Groote Peel een absolute aanrader. Dit park ligt deels op Astens (Brabants) en deels op Limburgs grondgebied.


De toegang tot diverse wandelroutes bevindt zich bij Buitencentrum De Pelen. Om een indruk te krijgen van de rijke flora en fauna van dit gebied kunnen wij u een bezoek aan het Klok & Peel Museum Asten zeker aanbevelen.

Overnachten
Asten en omgeving is een meerdaags bezoek meer dan waard. Om de Peel eens op je gemak te ontdekken is een langdurig verblijf aan te raden. Verblijfsaccommodaties zijn voor het uitkiezen van super-de-luxe campings met alle vormen van vertier tot rustig kamperen bij de boer. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze VVV-winkel.

En wat is er nog meer.....
We hebben het nog niet gehad over golfen, zwemmen, paardrijden, roofvogelshows, Planetarium, Sterrenwacht, etc. Het voert te ver hier in dit korte stukje over uit te weiden. Kortom, laat je eens verrassen door Asten!

Nieuwsgierig geworden?
De VVV, gevestigd aan Burgemeester Wijnenstraat 1 in Asten, is het beste startpunt voor een kennismaking met Asten. Voor meer tips en achtergrondinformatie stap even binnen bij de VVV.

Praktische informatie

Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Verkooppunt VVV Dinercheque Ja
Verkooppunt VVV Cadeaubon Ja
Verkooppunt VVV Lekkerweg cadeaukaart Ja
VVV
Regiogidsen Ja
Reisgidsen Ja
Rondvaarten Nee
Skateroutes Ja
Souvenirs Ja
Stadsgids / Rondleiding Ja
Streekproducten Ja
Podiumkaart (Theater & Concertbon) Ja
VVV Cadeaubon Ja
VVV Ticketpoint Nee
Autoroutes Ja
VVV-arrangementen Ja
Wandelroutes Ja
Bioscoopbon Ja
Bol.com Cadeaubon Ja
Falk-VVV Fietskaarten 1:50.000 Ja
Fietsverhuur Nee
Landelijke ticketservice Nee
VVV Dinercheque Ja
Plattegronden Ja

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 14:00
Woensdag 10:00 14:00
Donderdag 10:00 14:00
Vrijdag 10:00 14:00
Zaterdag 10:00 14:00

* Vanwege het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden.