Vuur en Vlees 2019

Een superevenement om je zondag door te brengen! Alles op het gebied van barbecue te zien, te proeven, te proberen en te ontdekken. Lekker sfeervol met volop gezellige muziek

KCBS; Internationale barbecue wedstrijd

Jaarlijks organiseert De Reizende Man het KCBS International BBQ Contest Vuur en Vlees. Een barbecuewedstrijd in Amerikaanse stijl waaraan maximaal 24 teams deelnemen.
Tijdens deze wedstrijd wordt in vijf categorieën, te weten: kip, ribs, varkensschouder (pulled pork), brisket en Chef’s Choice gestreden om de eerste plek. Dit jaar is de chef’s choice: Een vegetarisch gerecht van de barbecue.
Het team met het hoogste gemiddelde wordt de Grand Champion. Prijsuitreiking om 16.30 uur

Verder te zien op Vuur en Vlees
11.00 uur tot 19.00 uur Het BBQ-plein van Vuur en Vlees
Er staan verschillende barbecuestands en foodtrucks voor je klaar met bijzondere gerechtjes. Niet alleen de lekkerste hapjes van de barbecue maar ook frietjes, fruit en ijs!

En natuurlijk onze bar!
Bij zo’n barbecuefeest hoort natuurlijk een drankje. Naast een biertje en een glaasje fris of wijn zijn er diverse speciaal biertjes en flessen wijn te koop en ook voor een kopje koffie kun je er terecht.
Er zijn verschillende terrasjes in en uit de zon met een gezellig muziekje erbij

Entree
Gratis, dus wie wil, kan altijd op het terrein een kijkje komen nemen. De consumpties en gerechten zijn tegen betaling.

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 29 juni 2019 11:00 19:00