Vrije Markt Jong Nederland Zeilberg

Jaarlijkse Vrije Markt waarop particulieren hun koopwaar in kraampjes aanbieden

Loterij en verkoop per opbod

Luchtkussen

Eet- en drinkgelegenheid

Medewerking
Met medewerking van de leiding en andere vrijwilligers worden er extra financiën geworven voor de jeugdvereniging

Ophalen spullen
Op zaterdag vanaf 10:00 uur worden er in o.a. in de Zeilberg nog verkoopbare spullen opgehaald, die dan op zondag verkocht worden

De route
Het gebied waar spullen opgehaald worden bestaat uit: Zeilberg, een gedeelte van de Koolhof en een gedeelte van de Heiakker. (zie: www.jongnederlandzeilberg.nl voor de precieze route)

Buiten deze route?
Spullen aanleveren op zaterdag 2 mei tussen 10:00 en 13:00 uur aan de Hanenbergweg 3 te Deurne-Zeilberg. (Nabij visvijver 'de Calrinet').

Zware spullen
zoals tv's, monitoren, bankstellen, koelkasten, etc. kunnen niet meegenomen worden.
Bij twijfel of vragen gaarne contact opnemen met de contactpersoon.

Opbrengst
komt geheel ten goede aan de club

€ 2,00 (t/m 12 jaar gratis)

Meedoen?
Als u eens iets zelf wilt verkopen, omdat u toevallig juist met de schoonmaak bezig bent geweest, huur dan eens een marktkraam bij ons.
Het huren van een kraam kost € 20,00.
Voor het huren van een kraam kunt u een mail sturen naar info@jongnederlandzeilberg.nl

info@jongnederlandzeilberg.nl

Zondag 3 mei 2020 Vanaf 10:00 tot en met 16:00