Vlindersafari | Tropische vlindertuin in Gemert

Wonderlijke ontmoetingen

Ga op Vlindersafari en ontmoet de meest bijzondere vlinders uit alle windstreken. Kleine vlinders, grote vlinders, opvallend kleurige vlinders en perfect gecamoufleerde exemplaren, doorzichtige vlinders en vlinders met angstaanjagende schijnogen. Bewonder en verwonder. En dat alles in een decor van een weelderige exotische beplanting. Beleef de tropen in Brabant!

Beleef 't!

Weleens vlindereitjes gevonden? Ooit een spannende rupsen speurtocht gedaan? Een natuurzijden cocon in je handen gehad? Een vlinder gezien met de spanwijdte van A4-tje? Het kan allemaal als je op Vlindersafari gaat! Wij zorgen voor een verrassende reis door de vlinderwereld; een reis met wonderlijke ontmoetingen en een boeiende uitleg.

In de periode 15 juni – 25 oktober elke dag geopend.


COVID-19
Wij zijn open met inachtneming van de adviezen en richtlijnen inzake COVID-19 preventie van het RIVM en het dagrecreatieprotocol "Veilig samen uit".
Concreet betekent dit dat u voorafgaande aan uw bezoek een toegangskaartje koopt en een tijdslot/tijdvak reserveert. Dat kan eenvoudig via www.vlindersafari.nl/informatie.

Praktische informatie

Prijs
kinderen 5.00
volwassenen 7.50
toelichting prijs Groepen vanaf 10 personen 10% korting

* In oktober dagelijks van 11.00 - 16.00 uur, weekend en herfstvakantie-zuid 11.00 - 17.00 uur.