Viswateren in Deurne

In de gemeente Deurne kun je op verschillende mooie plekken vissen. Voor het vissen in deze wateren is een nationale vispas verplicht. Via de vispas-app is duidelijk aangegeven waar je met de vispas alleen mag vissen en waar een extra vergunning nodig is van Hengelsportvereniging De Peel. Zij geven ook dagvergunningen en weekkaarten uit voor toeristen.

Met de visvergunning is het toegestaan je hengel uit te werpen in de volgende wateren
* Visvijver de Clarinet, gelegen aan de Hanenbergweg in Zeilberg
* Visvijver de Peelland, gelegen aan de Burg. Roefslaan in de St. Jozefparochie
* Visvijver de Heiakker, gelegen aan de Sleutelbloem in de wijk Heiakker
* Visvijver de Brink, gelegen aan de Snoerstebaan in Liessel. Plaats 1 t/m 58 en 100 t/m 110
* Deurnes Kanaal vanaf de stuw Neerkant tot aan de Noordervaart in Meijel
* De Helenavaart

Hengelsportvereniging De Peel zorgt voor goede vismogelijkheden in Deurne en omstreken. Hiertoe beschikt de vereniging over gehuurde en gepachte viswateren, verzorgt zij jaarlijks viscursussen voor de jeugd, organiseert zij diverse viswedstrijden, behartigt zij lokaal de belangen van de sportvisser.

De visvergunning van Hengelsportvereniging De Peel is verkrijgbaar bij Hengelsportspeciaalzaak DierenZoo, Werhouder Ebbenlaan 168 b, in Helmond. Tel. 0492-524856. Voor toeristen zijn ook week- of dagvergunningen verkrijgbaar.