Vier Seizoenencursus IVN Helmond

Op 19 maart start het IVN Helmond een vierseizoencursus.In 4 modules – voorjaar, zomer, herfst en winter - worden lesavonden en excursies gegeven waarin aspecten van de natuur aan de orde komen die op dat moment actueel zijn.Belangstellenden kunnen per module of voor de hele cursus inschrijven.Opzet cursusIn het thema voorjaar staan vogels en voorjaarsverschijnselen op het programma. Aan dat thema worden 3 lessen en 3 excursies gewijd.In mei starten de lessen rond het thema zomer. In die lessen komen planten, bomen, waterleven en insecten aan de orde. Aan dat thema worden 5 lessen en 5 excursies gewijd.In november wordt het thema herfst behandeld; in 3 lessen en 3 excursies komen o.a. paddenstoelen en vogeltrek aan de orde.Tot slot worden 2 lessen en 2 excursies gewijd aan het thema winter.Bijzonder aan deze cursus is dat aan elke module apart kan worden deelgenomen. Voor elke module is dan ook een aparte prijs bepaald.

Prijs
toelichting prijs Voor een hele cursus € 90,- voor niet leden. Voor leden € 60.-
  Van Tot Toelichting
€ 9060.00 Voor een hele cursus € 90,- voor niet leden. Voor leden € 60.-