Verwendag 2019!

De verwendag wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers, die al 8 maanden bezig is om deze dag tot een geweldig feest, en verwen dag te maken. De verwendag is eigenlijk spontaan ontstaan uit de groep Uitgekookt( 3 maal per jaar wordt er een avond georganiseerd, waar mensen met een geestelijke en of een lichamelijke beperking, een geweldig diner voor ongeveer 100 mensen verzorgt. Op deze avonden wordt er gekookt en gebakken met hulp van enkele zeer ervaren koks, Cliënten serveren het eten en de drankjes de gehele avond. Tussentijds verzorgen zij ook nog enkele optredens plaats op het podium. Deze avonden zijn elke keer weer fantastisch om mee te maken. Nu is het natuurlijk zo, dat niet iedere cliënt aan Uitgekookt kan meewerken, daarom is het idee ontstaan om iedereen te kunnen laten genieten op deze dag.

VV Gemert vs Drumknaauwers
 Op ons programma staan diverse activiteiten zoals een aantal luchtkussens, een verwenhoek waar de jongens en meisjes zich heerlijk kunnen laten verwennen, Kapsters knutselen aan je haar of je laat je nagels lakken, Wil je er vandaag anders uitzien, dan laat je je schminken, Verder hebben we een professioneel gezelschap clowns, dat een aantal optredens verzorgen tussen- en met de mensen. Ook is er tussen het publiek een ballonnenclown actief met het publiek bezig, om iedereen te vermaken.”

Brandweer
“Verder voor degene die wil kan met een huifkarrentocht mee, wij hebben een huifkar met lift voor de minder valide mensen. De brandweer van Gemert zal ook weer aanwezig zodat je als een echte brandweerman/vrouw met de waterslang aan de slag kan.


Speelgoedmarkt
Ook dit jaar is er op deze dag een tweedehands speelgoedmarkt voor en door kinderen Dus: ruim je speelgoed eens op, en probeer het te verkopen. De marktkramen worden tegen een borg van € 5.= ter beschikking gesteld door de organisatie, deze borg krijg je aan het einde van de dag weer terug als alles netjes en opgeruimd is achtergelaten. Aanmelden voor deze speelgoedmarkt kan via: verwendaggemert@diomage.nl.

Braskaarten
Voor de kinderen zijn braskaarten te koop voor 5 euro” waarmee zij terecht kunnen bij de diverse eetkramen zoals friet, pannekoeken, ijs en drankjes welke op het terrein te verkrijgen zijn.
De hele middag zullen er diverse artiesten optreden op het grote podium.


Artiesten
De middag zal gevuld worden door fantastische optredens van diverse artiesten. 

Praktische informatie

Zondag 18 augustus 2019 Vanaf 12:00 tot en met 17:00

Prinses Beatrixplantsoen Model.NdtrcItem.HouseNumber
5421 DH, Gemert