Vakantieboerderij 'Puur de Peel'

'Puur de Peel' is een kleinschalige vakantieboerderij, gelegen aan de rand van natuurgebied De Groote Peel. Onze drempelvrije luxe appartementen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Vloerverwarming maakt het behaaglijk in combinatie met een sfeerhaard. Op deze manier kunt het jaar rond in alle rust genieten van de rust en de ruimte tijdens uw vakantieverblijf.

Onze accommodatie heeft in totaal 30 bedden verdeeld over 6 appartementen. Zeer geschikt dus om met de hele familie, vrienden of het hele gezin gebruik van te maken. Er is voor dat doel ook een gemeenschappelijke ruimte om samen te kunnen zijn, een frietje eten of een spelletje te doen. De kinderen zijn op dat moment al volop aan het skelteren op het royale erf of de kippen aan het voeren.
Actief kunt u zijn in ons extra verwarmde binnenzwembad met jet stream. Zin om te wandelen of fietsen: er lopen verschillende routes in de buurt.

Ontspannen is ook mogelijk in de snoezelruimte. Op onze boerderij zijn veel bloemen, een grote vijvertuin, speeltoestellen voor kinderen, trampoline, kleindieren weide, jeu de boulesbaan, en de mogelijkheid om uw hond of paard mee te brengen. De boerderij is prima aangepast voor mensen met een beperking.

Via een internetaansluiting in de woning, kunnen uw mails worden verzonden. Een mailtje naar Albert Heijn in Asten en uw bestelling wordt thuis bezorgd.
Jong en oud voelt zich thuis op vakantieboerderij 'Puur de Peel'

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Capaciteit
Aantal bedden 30
Ligging
Rustig gelegen Ja
Aan/bij natuurwater Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Ja
gehandicaptenparkeerplaats Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja
Faciliteiten (Groepsaccommodatie)
Recreatiezaal 1