Urban Matterz Oldschool HipHop concert

De vijfde editie van het jaarlijkse Oldschool HipHop concert, onderdeel van het UrbanMatterz Festival zal op 21 september los gaan met een dikke line-up vol exclusieve verrassende en eenmalige optredens van OldSchool grootheden uit de HipHop.

BELIEVE THE HYPE
Na de dik uitverkochte editie van vorig jaar doen HipHop fans er goed aan om alvast een van de 400 beschikbare tickets te scoren. Dit concert wordt grootser, vetter en verrassender dan alle vorige edities en krijgt speciaal voor deze jubileum editie een gouden randje.

24K! WE HAVE NO ENEMIES
De geruchtenmachine draaide al even maar niemand durfde te dromen dat dit echt ging gebeuren. 24K, de legendarische rapgroep uit Eindhoven wiens roem eind jaren 80, in het toen nog internetloze Nederland, binnen no-time tot mythische proporties steeg maar plots van de radar verdween. Een gat achterlatend in het Nederlandse HipHop landschap. Op 21 sept vullen ze deze leegte met een eenmalig en exclusief optreden tijdens UrbanMatterz. Goud!

STETSASONIC
Inderdaad, The HipHop Band, Ook zij kozen voor UrbanMatterz om Oldschool fans te trakteren op hun klassiekers als Talkin' All That Jazz, Sally, let the music play etc etc. Of ze in full gaar komen is niet bekend maar dat ze met de voltallige bezetting komen staat vast: Prince Paul, Frukwan, Wise, Daddy-O, DBC en Bobby Simmons. Go Stetsa!

Zaterdag 21 september 2019 vanaf 19:00