Uitvoeringen van Passion in Asten-Heusden gaan niet door

Uitvoeringen Passion Heusden 2020 gaan niet door.
Zoals bekend heeft de overheid maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze (en wellicht nog in een later stadium te nemen) maatregelen hebben ook gevolgen voor de evenementen en andere activiteiten die de komende periode staan gepland.
Het bestuur van de Passion Heusden heeft besloten dat de uitvoeringen die gepland stonden voor 9, 10 en 11 april 2020 niet doorgaan. Een onvermijdelijk besluit maar de gezondheid van deelnemers en bezoekers staat voorop.
Mensen die reeds een kaartje hebben gekocht, zullen hun geld terugkrijgen.
Als bestuur hopen we op begrip en wensen wij iedereen veel gezondheid toe.


Aanvang 21.00 uur in H. Antoniuskerk, Asten-Heusden. Dit jaar wordt u in het verhaal meegenomen door een outcast, een melaatse. Een man die door iedereen werd gemeden en alleen op zichzelf terug kon vallen.
Deze door iedereen verstoten man, werd door Jezus wèl geaccepteerd. Jezus liet zien dat hij deze man aanvaardde zoals hij was: een mens met al zijn tekortkomingen. In de ogen van Jezus was deze uitgestotene net zo waardevol als een rijkaard, een priester of wie dan ook. Terwijl de gereinigde melaatse man op weg gaat vertelt hij over Jezus, over de gebeurtenissen rondom hem en over het onvermijdelijk einde aan het kruis.
M.m.v. Incantara en NAS Orkestar o.l.v. Rusmin Madesko. Verteller Jack Swaanen. Jezus: Ruud Rooyakkers, Maria door Gerry Stultiens, Maria Magdalene door Britte van Lieshout-Kessels, Petrus door Thijs van Moorsel, Engel door Mariëlle Kivits, Judas door Bart van Bussel, Pilatus door Leo van Bussel. Regie: Jolande van den Boomen. Entree € 15,-

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 10 april 2020 21:00 23:00
Zaterdag 11 april 2020 21:00 23:00