Tweede Cultuurparade Deurne

Een middag waar je cultuur van Deurne ontdekt. Verhalen over bijzondere plekken, maar ook volop optredens met muziek, dans, theater en meer. De Cultuurparade is onderdeel van de Kunst- en cultuurzondag.

Cultuur van Deurne ontdekken
Met verhalen over bijzondere plekken, volop optredens met muziek, dans, theater en meer kun je de cultuur van Deurne ontdekken. De cultuurroute start op de Markt, waar je het programmaboekje van de wandeltocht kunt ophalen (je kan ook bij het station of Dinghuis starten). Onderweg kom je langs bijzondere bezienswaardigheden waar je meer te weten komt over die historische plek en op sommige plekken kun je even binnen kijken! Je loopt tijdens de route ook over het ’Tuinpad van mijn vader’ en je proeft de smaken uit de wereld in de Wolfsberg.

Podia
Bij de podia voor het Groot Kasteel, het NS station en op het Martinetplein (Cultuur op het Plein door Cultuurcentrum) is te genieten van diverse optredens van Deurnese artiesten. De Cultuurparade wordt georganiseerd door Leef! Deurne.

Cultuurparade onderdeel van kunst- en cultuurzondag
Deurne is op zondag 22 september het bruisend middelpunt van kunst en cultuur. In het kader van themajaar ‘Deurne Uit de Kunst!’ wordt een kunst- en cultuurzondag georganiseerd door drie organisaties. De Cultuurparade van Leef! Deurne, Plein-Air van de organisatie van de Open Atelier Dagen en kunstrijke jubileumactiviteiten van CV de Pottenbakkers Zeilberg.

Praktische informatie

Zondag 22 september 2019 Vanaf 12:00 tot en met 17:00

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
5751 BE, Deurne