Triathlon Brabant Helmond

Op en rond recreatieplas Berkendonk in Helmond wordt op 29 september voor de eerste keer de Triathlon Brabant gehouden. Er zijn op die zondag wedstrijden over een kwart of een achtste van de klassieke afstanden zwemmen, fietsen en lopen. En een jeugdtriathlon.Uitdagend parcoursHet zwemmen kan door supporters direct vanaf het strand worden gevolgd. Tevens zal er een korte landgang in het zwemonderdeel zitten. Het fietsparcours is een zeer snél parcours van 10,3km per ronde. Het meer dan uitdagende loopparcours ligt rondom het zwemwater van Berkendonk en is de fantastische afsluiter van je wedstrijd. Het loopparcours heeft ruim 1km asfalt en bestaat verder uit mooie singletracks welke voldoende ruimte bieden voor het passeren van andere deelnemers.

Van Tot Toelichting

Zondag 29 september 2019 Vanaf 08:30 tot en met 15:00