SPRUIT kids conceptstore

SPRUIT kids conceptstore
SPRUIT Kids Conceptstore is een gloednieuwe winkel op Stationsstraat 5, de mooie winkelstraat van Deurne. We zijn 11 November jl. open gegaan, een paar deuren verder op van onze andere winkels.

Leuke spulletjes en mooie kinderkleding
Bij SPRUIT vind je de leukste spulletjes voor je kleintjes; zoals sieraden, (houten) speelgoed, verzorgingsproducten, servies, kinderkamer accesoires etc. En dat gecombineerd met een mooie collectie kinderkleding van de leukste merken! 

Familie
SPRUIT Kids Conceptstore is het derde filiaal van een kleine familie op de Stationsstraat; PIXIE Conceptstore is sinds 1 april 2016 een van de nieuwste hotspots van Deurne. Een winkeltje vol spulletjes waar je echt vrolijk van wordt. Van woon decoratie tot eten, van sieraden tot boeken; wij hebben het! Altijd op zoek naar de nieuwste trends met wekelijks nieuwe spullen, zodat je altijd een goed excuus hebt om even te komen kijken.

Visser Chocolade Deurne is het oudste zusje; het kleine chocolade winkeltje aan de overkant van de straat op Stationsstraat 6. Bij Visser Chocolade Deurne kun je terecht voor de lekkerste bonbons, chocolade workshops " kinderfeestjes. Al 10 jaar the place to be voor de lekkerste (en eerlijkste!) chocolade van Deurne

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 10:00 17:00

Stationsstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5751 HE, Deurne