Speeltuin Leonardus

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Dagelijks is er dan ook toezicht aanwezig om de fanatieke en onstuimige jeugd, in goede banen te leiden.
In het midden van de speeltuin is er een gedeelte voor de kleintjes omheind, zodat de ouders deze kinderen niet uit het oog verliezen.
Toegankelijkheid
In 2004 is de speeltuin aangepast zodat ook kinderen met een handicap zich goed kunnen vermaken. Zo zijn er speciale toestellen geplaatst en loopt er door de speeltuin een pad waar je met een rolstoel gemakkelijk overheen kunt. Aan de ingang van de speeltuin zijn 2 invalidenparkeerplaatsen gemaakt.
Slecht weer accommodatie
In een 250 vierkante meter overdekte bouwstoep, met 7.000 houten bouwstenen, kunnen de kinderen bij slecht weer zich uitstekend vermaken.
Renovatie
Om aan de nieuwe wet voor speeltoestellen te voldoen is de speeltuin in 1998 volledig gerenoveerd, bovendien is hij in hetzelfde jaar aangepast voor het minder valide kind.
Kantine / Snoepwinkel
Daar kunt u bij een van onze vrijwilligers tegen een voordelige prijs een heerlijk kopje koffie of thee of een andere consumptie krijgen.
Activiteiten
Speeltuin St. Leonardus organiseert door het jaar allerlei andere activiteiten, onder andere, Fancy Fair, speeltuinmarkt, avondvierdaagse, kindermiddagen, St. Nicolaasmiddag, kerstmarkt, paaseieren zoeken en nog diverse andere activiteiten.
Kinderfeestjes
Voor kinderen die een feestje te vieren hebben is er een speciaal arrangement aanwezig. Om zeker te zijn van een plaats raden wij u aan om dit voortijdig te bespreken.

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
gehandicaptenparkeerplaats Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan

Dag Van Tot
Zondag 13:30 17:00
Woensdag 13:30 17:00
Vrijdag 13:30 17:00
Zaterdag 13:30 17:00

* Tijdens de vakantieperiode Ma t/m vr van 10.00 uur tot 17.00 uur, za, zo 13:30-17:00 uur