Slagerij van Kampen - Toccata Da Fuga

Muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken.De oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-up staan al jaren garant voor meeslepende shows. De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. Het gezelschap, ooit ontstaan uit nieuwsgierigheid naar wat de wereld aan klanken te bieden heeft, brengt in ‘Tocata da Fuga’ (aangeraakt door vlucht) een muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken en de prachtige muziek die ze hebben voortgebracht. Je hoort tijdens dit theaterconcert dan ook de hele wereld samenkomen, soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstild. Lang leve de verscheidenheid!

toelichting prijs 26.50
  Van Tot Toelichting