Schadevrije Jaren - Tim Hartog

Een voorstelling over identiteit, mededogen en het belang van zelf blijven nadenken.Over ‘Schadevrije Jaren’ Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer schade op. In de liefde, vriendschappen of als ouders van een opgroeiend kind. De vraag is hoe om te gaan met deze schade. Hoe groot is het en kun je ermee door blijven lopen? Of maak je er melding van en vervallen daarmee je schadevrije jaren en is iedereen bovendien op de hoogte van je krasjes? In deze voorstelling onderzoekt Tim hoe we kunnen voorkomen dat we eindigen als onzekere over-verzekerden die zelfs zichzelf niet meer vertrouwen. Over Tim Geboren en getogen in Rotterdam. Heeft studies gedaan waarvan één afgemaakt in 2010 aan de Koningstheateracademie, in Den Bosch. Deed mee aan het VARA Leids Cabaret Festival in 2015 en haalde daar de finale, waarin hij werd geprezen om zijn teksten die soms indringend en subtiel waren. Hij was onder andere te zien op Lowlands, Oerol, International Comedyfestival Rotterdam, TEDx, Noorderslag, Metropolis en Bevrijdingsfestival. Bestiert met ziel en zaligheid de inmiddels immer uitverkochte avonden van The Stand Up Club als vaste MC in Theater Walhalla en Comedy Club Haug. Op televisie is hij in 2012 te zien geweest bij ‘The Comedy Factory’ op RTL4 en in 2017 zat hij in 3 afleveringen van ‘De Grote Improvisatieshow’. Daarmee toert hij ook dit jaar in de theaters. Hij wordt geroemd om zijn innemende persoonlijkheid en zijn sympathieke voorkomen waarmee hij iedere zaal vakkundig in kan pakken, maar wees op je hoede, want voor je het weet slaat hij je genadeloos hard om de oren. Hij neemt graag de status quo onder de loep en zet je daarmee op het verkeerde been.

toelichting prijs 15,00
  Van Tot Toelichting