Samen Creatiever in Asten

Als je schilderles volgt dan is er al meteen de interactie/terugkoppeling m.b.t. je werk en andere cursisten. De mogelijkheid tot interactie/terugkoppeling wil ik 'thuisschilders' tijdens de SamenCreatiever ochtenden geven.
Het is leerzaam maar ook gezellig om je werk aan andere amateurschilders te laten zien en er over te vertellen. We hebben ook een (simpele) niet verplichte thuisopdracht die de ochtenden nog meer invulling blijkt te geven.

SamenCreatiever is in september 2018 gestart de groep bestaat nu uit ongeveer 5-6 (vaste) bezoekers. Dat aantal mag zeker groeien vandaar dat ik u ook wil vragen of VVV Asten kan helpen bij de werving/ het promoten van de maandelijkse ochtend.

SamenCreatiever is laagdrempelig; geen verplichting om iedere keer te komen, geen verplichte aanmelding, geen contributie (consumptie is wel voor eigen rekening) alleen wordt er gevraagd of je per ochtend een eigen werk mee wilt nemen.

Het is ook geen vereniging/stichting maar gewoon een groep mensen die plezier hebben in schilderen en dat met andere willen delen om zo elkaar te stimuleren om thuis verder aan de slag te gaan met onze gezamenlijke hobby.

SamenCreatiever vindt telkens in de huiskamer van de Beiaard plaats.

Vrijdag 29 maart 2019 Vanaf 10:00 tot en met 12:00

Pastoor de Kleijnhof Model.NdtrcItem.HouseNumber