Ronduit Prachting

Op 3 mei 2014 opende Ronduit Prachtig haar deuren op Emmastraat 51 in Asten. Ronduit Prachtig is een hippe kinderkleding winkel waar 2e hands merkkleding (en schoenen) wordt verkocht voor kinderen. Deze kleding is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 176. Het aanbod bestaat uit kwalitatief goede kleding, te denken valt aan merken als Carbone, Retour, Vingino, Name it, Eager Beaver, Mexx, Muy malo, Salty Dog, Bengh etc. Voor tienermeiden is er vaak ook leuke kleding van o.a. Coolcat te koop!

Daarnaast heeft Ronduit Prachtig een nieuw assortiment voor kids met een maatje meer. Ook voor vollere kinderen is het mogelijk om zich leuk te kleden! Deze kleding is verkrijgbaar in de maten 128 tot en met 176. De kleding is hip, mooi en stoer maar net wat breder gesneden zodat de verhoudingen weer kloppen en de te lange mouwen en broekspijpen en te wijde halzen verleden tijd zijn.

Het assortiment wordt verder afgemaakt met leuke accessoires voor zowel meisjes als jongens en ook volwassenen! Te denken valt o.a. aan leuke ringen, oorbellen, armbanden, kettingen, petten en sjaaltjes. Momenteel zitten ook de zeer gewilde loombandjes met starterkits en andere toebehoren (zoals monstertail looms) in het assortiment.

Nieuwsgierig geworden? De winkel is open op woensdag en zaterdag van 10u tot 16u en vrijdag van 17.30u tot 20.30u. Kom eens kijken! U bent van harte welkom: Emmastraat 51 in Asten.
Voor een impressie en meer informatie kunt u terecht op: www.ronduitprachtig.nl

Emmastraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5721 HA, Asten