PUuUR Eten & Drinken

PUuUR beschikt over een lunch- en een dinerkaart. Daarnaast kunt u ook bij PUuUR terecht voor een goede kop koffie of een borrel in de avonduren. De dinerkaart wordt aangevuld met een wisselend dagmenu, waarbij er ook gekozen wordt voor producten uit eigen streek.

PUuUR is gelegen aan het vernieuwde Ridderplein in Gemert en beschikt over een aantrekkelijk terras met uitzicht op het kasteel van Gemert. PUuUR Eten & Drinken is de perfecte horecagelegenheid om tijdens u fietstocht een stop te maken voor een goede kop koffie en een stuk huisgemaakt gebak.

Heeft u van die dagen dat u écht geen zin heeft om ’s morgens uw boterhammen te smeren. Of uw drukke agenda laat het niet toe, dat kan natuurlijk ook.
De meeneemlunch van PUuUR Eten & Drinken wacht op u!

U kunt dan ook meteen uw elektrische fiets opladen bij het naastgelegen VVV kantoor.

Wilt u een bezoek brengen met een groter gezelschap? Indien u van te voren contact opneemt zorgen wij voor een passend arrangement en houden wij een mooi plekje in de brasserie voor u vrij. Bijzonderheden zijn bij PUuUR ook nooit een probleem. Wij passen ons graag aan en zoals de naam als zegt, bij PUuUR staat u in het middelpunt.
PUuUR Eten & Drinken is een eigentijdse brasserie waar u kunt genieten voor een vriendelijke prijs.

Praktische informatie

Voor kinderen
Kinderstoel Ja
Eetgelegenheid
Lunch Ja
Diner Ja
Type eetgelegenheid brasserie,café-restaurant
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja

Dag Van Tot
Zondag 10:00 23:00
Maandag 10:00 23:00
Woensdag 10:00 23:00
Donderdag 10:00 23:00
Vrijdag 10:00 00:00
Zaterdag 10:00 00:00