Proef de smaak van De Peel

Streekproductenfietsroute
Gratis te downloaden fietstocht door De Peel langs boerderijwinkels en aanbieders van streekproducten. Je fietst langs de mooiste plekjes en proeft wat De Peel te bieden heeft.

Via de app
In samenwerking met 7 andere Deurnese bedrijven, aansluitend op het thema 'Deurne viert eten in 2018' heeft Natuurpoort De Peel een smakelijke route ontwikkeld. Download gratis de app en je telefoon of tablet wijst je de weg.

Heerlijke streekproducten
Een fietsroute van ongeveer 14 kilometer die je voor een groot gedeelte zelf kunt bepalen, maar die in ieder geval voert langs 8 adressen waar je terecht kunt voor échte streekproducten. Zelf gemalen meel, kakelverse eieren, groente zo van het land, versgeplukt fruit en, bij de Natuurpoort fantastische door de eigen slager op ambachtelijke wijze gemaakte vleeswaren. En dat allemaal op één route!

Dinsdag t/m zaterdag
Fiets de tocht wanneer het jou uitkomt op dinsdag tot en met zaterdag, langs de mooiste plekjes van Deurne.

Route gratis downloaden
Download thuis op je (smart)phone of tablet de app van OJOO, meld je aan, download dan de game PROEF DE SMAAK VAN DE PEEL en je bent al klaar om te vertrekken. Fiets naar het startpunt en volg de route. De telefoon wijst je meteen de goede richting en dit zonder online kosten! 

Openingstijden locaties
In de app zelf staan bij alle deelnemende locaties de openingstijden vermeld. Dinsdag t/m zondag is het grootse gedeelte geopend; dan tref je op ieder willekeurig moment wel minimaal zes van de acht open.

Proef de smaak van De Peel-adressen
Sint Jan's Hoeve
* Boerderijwinkel De Berkershoeve
* Holten's Molen 
* Asperges & Aardbeien C. van der Putten
* Boerderijwinkel Manders
* De Peelbascule
* De Ossenbeemd
Natuurpoort De Peel

Startlocatie: Leegveld Model.NdtrcItem.HouseNumber
5753 SG, Deurne