Pop Up restaurant: (H)eerlijk dineren met wel 40 bijzondere groenten

In de onvergetelijke groentetuin op de Peelrandbreuk

Topkok Jan van Hout

Een culinair diner waarin wel 40 groenten zijn verwerkt uit Brabants meest bijzondere groentetuin. Van donderdag 8 tot en met maandag 12 augustus kunt u in deze groentetuin bij de authentieke Brabantse boerderij in de Peel genieten van ‘Ons Jongens bij Bijzonder Brabants’. Topkok Jan van Hout haalt alles uit de kast om de gasten te verrassen met een culinair diner. Tijdens het diner verzorgt boer Henk een ontdekkingstocht door de (h)eerlijke groentetuin, waarin ook de ondergrondse waterval op de Peelrandbreuk te zien is

Ontvangst
Om 17:30 uur worden de gasten ontvangen op de boerderij in Deurne met een bijzonder (groenten) aperitief. Het sfeervol ingerichte openlucht pop up restaurant is direct gelegen aan de groentetuin. Op deze avonden geniet u aan twee lange Brabantse tafels van een culinair 5 gangen diner. Na afloop kunt u genieten onder het genot van een kopje koffie/thee of een drankje. Een avondvullend programma tot ongeveer 22:30 uur. Bij minder aangenaam weer buiten wordt in de stal van de authentieke boerderij genoten

Behaalde prijzen
Achter de boerderij ligt de groentetuin van Bijzonder Brabants. Boer Henk ontving in mei 2018 de Agrofood Pluim van de provincie Noord Brabant als waardering voor zijn inzet voor gezonde verse groenten van Brabantse bodem en zijn inzet voor voedsel educatie. Boer Henk laat de gasten zien en proeven hoe hij meer dan 100 verschillende (h)eerlijke groenten teelt in de open lucht. Uniek is, dat in mei 2019 de Peelrandbreuk zichtbaar gemaakt is in de tuin.
Jan van Hout is chefkok van Restaurant Ons Jongens in Someren-Eind en won in 2016 de tweede prijs bij de European Young Chef Award in Barcelona. Jan zal u culinair verrassen met smaakvolle gerechten, waarin veel verschillende (h)eerlijke groenten van Bijzonder Brabants zijn verwerkt. Kent u de Sikkim, de Rodelika wortel, de Patisson of de Rode Shiso?

Kaarten en prijs
Wilt u op en top culinair genieten van (h)eerlijk verse groenten van dichtbij, dan kunt u kaarten voor dit evenement kopen via www.bijzonderbrabants.nl .
Het aantal kaarten per avond is beperkt tot maximaal 40, zodat exclusief kan worden genoten van deze culinaire ontdekkingsreis. Voor € 79,00 per persoon kunt u dit meemaken.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 13 augustus 2020 17:30 22:30
Vrijdag 14 augustus 2020 17:30 22:30
Zaterdag 15 augustus 2020 17:30 22:30
Zondag 16 augustus 2020 17:30 22:30
Maandag 17 augustus 2020 17:30 22:30