Peelexpress groepsactiviteiten

Peelexpress groepsactiviteiten biedt u een ruim aanbod aan uitjes en activiteiten geschikt voor jong én oud! Onze activiteiten vinden plaats in de mooie natuurrijke omgeving van de Peel. Wij beschikken over middagvullende, dagvullende en zelfs weekendvullende activiteitenprogramma's die zowel informatief als actief van karakter kunnen zijn. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld organisatie van uw familiedag, vriendenuitje of teamuitstapje. Een voorbeeld van een uitje kan zijn het zoekers uitje:

Bij het zoekers uitje staat de dag in het teken van zoeken van aanwijzingen tijdens het activiteitenprogramma. Na ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai wordt begonnen met de fotozoektocht, u legt per familiefiets een uitgezette route in de omgeving af. Langs de route zijn allerlei bezienswaardigheden die zijn vastgelegd op een lijst die aan het begin wordt meegegeven. De foto's zijn echter door elkaar gehutseld, het is aan de groepjes de opdracht om de foto's in de juiste volgorde van tegenkomst te zetten.

Er vindt een korte pauze plaats waarbij een consumptie genuttigd kan worden.
Als tweede activiteit gaat u de bossen in tijdens de metaaldetector speurtocht.

Tijdens de metaaldetector speurtocht gaat u gewapend met een metaaldetector en een landkaart op pad om een rebus op te lossen. De verschillende aanwijzingen zijn verstopt op verschillende plaatsen op de landkaart. Deze aanwijzingen zijn verstopt onder de grond waarvoor u de metaaldetector gebruikt.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur Ontvangst met koffie/thee/fris en vlaai
13.30 uur Start fotozoektocht met de familiefiets
15.00 uur Pauze inclusief een consumptie
15.30 uur Start metaaldetector speurtocht
17.30 uur Slot uitje

Uiteraard is het mogelijk uw uitstapje af te sluiten met één van onze optionele buffetten. Voor dit en meerdere uitjes kijk op onze website!