Partycentrum De Pandoer

Midden in de dorpskern van het Brabantse Heusden, gemeente Asten, ligt sinds 1963 een uniek horecacomplex dat luistert naar de naam Partycentrum De Pandoer.

De Pandoer beschikt over 8 verschillende zalen die stuk voor stuk een unieke sfeer uitademen. Mede hierdoor wil en kan ze aan ieders wens voldoen. De kracht van De Pandoer ligt voornamelijk in de enorme gastvrijheid en de vele mogelijkheden waar de twee eigenaren, Erik en Jeroen van Oosterhout, zeer flexibel mee omgaan. Uw smaak is leidend.

Voor zowel grote feesten tot 1500 gasten als ook intiemere gezelschappen, kunt u bij De Pandoer prima terecht. De Pandoer heeft alles in eigen beheer en is daarom zeer flexibel in haar handelen.

De Pandoer heeft buiten haar 8 unieke zalen, ook volop mogelijkheden om samen met vrienden, familie en collega's te genieten van verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Ook hierin biedt De Pandoer unieke concepten en is er de mogelijkheid om helemaal op maat verschillende activiteiten te organiseren. U kunt hierbij denken aan o.a. wandeltochten, fietsroutes, Tontjes Spellenbos, klootschieten, koningsschieten, beugelen, oud Hollandse spelen, funtrain, golfen en nog veel meer....

Ook is er de mogelijkheid om op uw eigen locatie de catering te laten verzorgen door De Pandoer.

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja