Outdoor Laarbeek Beek en Donk

Outdoor Laarbeek organiseert buitenactiviteiten voor groepen, laag bij de grond en hoogte-uitdagingen.

De verschillende doelgroepen die een leuke dag bij Outdoor Laarbeek kunnen beleven zijn:

Kinderen.

Op zoek naar naar een spannend kinderfeestje ?

Met je vereniging of je school een spannend leuk groepsuitje regelen ?

Volwassenen.

Vriendenuitje regelen waarbij iedereen kan deelnemen, sportief en minder sportief ?

Bedrijfsuitje of teamuitje regelen waarbij iedereen kan deelnemen, sportief en minder sportief, en waar het doel teambuilding kan zijn, of plezier, of een combinatie van beide ?

Familie-uitje of gezinsuitje regelen waarbij iedereen kan deelnemen, kinderen, jong volwassenen en iets minder jong volwassenen ?

Verenigingsuitje of teamuitje regelen waarbij iedereen kan deelnemen, voor groepen vanaf 6 tot 200 personen ?

Mensen met een beperking.

Een uitje regelen waarbij 1 of meerdere personen een beperking hebben ( b.v. met een dwarslaesie rolstoelgebonden ) ?

Samen met de valide deelnemers deelnemen aan activiteiten op 4 of op 9 meter hoogte ?

Géén probleem !

Vele arrangementen, incl. eten/drinken.

Zie voor meer info onze website: www.outdoorlaarbeek.nl