Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer is een heerlijke vakantiebestemming voor de hele familie en direct gelegen naast het prachtige natuurreservaat de Peel in het gezellige Brabantse Asten-Ommel.

Bent u op zoek naar een actieve vakantie met uw gezin of zoekt u liever de rust op? Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer bruist van de activiteiten en biedt voor ieder wat wils. Van een subtropisch zwemparadijs, een strandbad met super waterglijbanen, een indoor speelpaleis, sportfaciliteiten tot diverse speeltuinen/attracties. Bovendien kunt u genieten van een drankje of een maaltijd op de "Prinsenmeer Plaza" of één van de terrassen of er op uit trekken in de prachtige omgeving.

Met de fantastische live-shows onderscheiden alle Oostappen Vakantieparken zich van ieder ander vakantiepark. Geniet deze avonden van zang, dans en heel veel gezelligheid. In de vakantie staat er elke avond weer wat anders op het programma en wil niemand een seconde missen... u ook vast niet!

Na een dag boordevol vakantieplezier is het heerlijk thuiskomen in uw luxe en comfortabel ingerichte chalet, comforthome, Camping Hotel, Oostappen Groep Vakantietent of op uw ruime kampeerplaats. Dát is het echte Oostappen Groep Vakantiegevoel.

Ontdek zelf alle mogelijkheden die Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer te bieden heeft.

Tot ziens bij Oostappne Vakantiepark Prinsenmeer!

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 572
aantal vaste plaatsen 229
Ligging
Rustig gelegen Ja
Aan/bij natuurwater Ja
In/bij bos Ja
Buiten het centrum Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
gehandicaptenparkeerplaats Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan

* Gesloten van 28-10-2012 tot 23-03-20123