Groepsaccommodatie Ons Thuis

Vroeger was het in de zomer de koeien van stal, de groepen erin. Nu is het een compleet aangepaste accommodatie.

Onze groepsaccommodatie is bijzonder geschikt voor grote groepen vanaf 50 tot 150 personen. U zult er altijd maar met uw eigen groep alleen aanwezig zijn.

Je kunt er voor een grote verscheidenheid aan groepen een verblijf met overnachtingen organiseren. De samenstelling van een groep kan variëren van scholen, vereniging of familie tot vriendengroep.

De boerderij ligt vrij van verkeer aan de rand van een heel natuurlijk bosgebied. Dit bos leent zich enorm goed voor het maken van speurtochten, het organiseren van een sport- of spellendag. Ook zijn er volop speelvelden aanwezig bij de boerderij om tijdens het verblijf de groep met allerlei spelen te vermaken.

"Ons Thuis" is onlangs uitgebreid met een tweede verblijfsruimte, een nieuw toiletgebouw en een bovenverdieping met een extra slaapzaal en 4 slaapkamers. Bovendien heeft de gehele accommodatie een grondige metamorfose ondergaan.

Kijkt u maar eens op onze website voor nog veel meer informatie. Kortom, dé plek voor een aangenaam verblijf met vele mogelijkheden.