Online thuisbezoeken Sinterklaas

Sinterklaas brengt dit jaar online thuisbezoek
Na diverse online meetings tussen Madrid en Deurne is de kogel door de kerk. Sinterklaas heeft besloten om dit jaar zijn thuisbezoeken via video te verzorgen. Op 4 en 5 december en mogelijk vaker kunnen kinderen live videobellen met Sinterklaas.

Mooie oplossing
Sinterklaas is super blij met deze oplossing. “Met mijn leeftijd val ik natuurlijk in de risicogroep en is het niet verstandig om bij zoveel mensen op bezoek te gaan. Eerst dacht ik “er wordt geen zak aan dit jaar” maar toen kwam ik in contact met Bart Verhees van Partyhome Verhuur en Entertainment. Dat team denkt in wat wél kan. We hebben dan ook enkele harde pepernoten moeten kraken maar nu hebben we écht wat leuks bedacht voor dit bijzondere jaar.

Voorlezen uit grote boek en tekeningen
In een persoonlijke livestream lees ik voor uit mijn grote boek en kinderen kunnen vragen stellen. Ook tekeningen kunnen vooraf worden opgestuurd en aan het einde verklap ik waar mijn Pieten de cadeaus verstopt hebben. Dit allemaal goed begeleid door de professionele staf van PJP Film & Studio.”

Leuk cadeau in bijzondere tijd
Ook Bart Verhees is blij met deze samenwerking: “We hebben de afgelopen tijd allemaal behoorlijk wat tegenslagen gehad rondom het COVID-19. Evenementen en feesten worden of zijn gecanceld en zeker nu richting de feestdagen ziet het er niet rozenkleurig uit met de oplopende besmettingen. Als er een feest is wat juist nu voor verbroedering kan zorgen, dan is het wel hét Sinterklaasfeest. Lekker samen op de bank met een bak pepernoten, taai taai, gedichtjes, wachtend op die goede Sint. Geweldig dat we nu een oplossing hebben dat de Sint bij iedereen thuis op de buis kan komen en deze ontmoeten altijd door kan gaan. Na afloop krijgt zelfs iedereen het filmpje digitaal doorgestuurd als blijvende herinnering. Ik moet alleen nog een plek voor het paard van Sinterklaas zien te vinden.”

Informatie & boekingen
Meer informatie over het Online thuisbezoek van Sinterklaas is te vinden op: https://www.party-home.nl/videobellen-met-sinterklaas/

Praktische informatie

Vanaf Zondag 15 november 2020 tot en met Zondag 6 december 2020

Dag
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

* Datum en tijd op afspraak met het team dat voor De Sint de videoafspraak maakt