Oh, what a feeling

Genieten van de Peel met een workshop Djembé, heerlijke Peel Tea en het Blote Voetenpad beleven

12.00-13.00 uur: voel het Afrikaanse ritme op de djembé en andere percussie-instrumenten, na samen geoefend te hebben, kom je tot een welluidend eindresultaat. Ook zonder muzikale ervaring leuk om te doen en te beleven.

13.15.-15.15 uur: uitgebreide Peel Tea. Genieten van de geweldige locatie, midden in de veenkoloniën met uitzicht op De Peel. Een Peel tea is een high tea maar dan in de Peel!

Tijdens de Peeltea geniet je van huisgemaakte theesoorten en sinaasappelsap, daarnaast wordt in 3-gangen een keur aan kleine gerechtjes geserveerd. De 1e en 2e gang zijn hartig, de 3e is met zoete gerechtjes. Inhoud:
* Klein soepje, sandwiches met kip, pesto en zongedroogde tomaatjes, mini Toontjebroodje met pulled pork en whiskey-maple saus, deeghapje met gebraden gehakt, prei en vadouvankuiden *
* Gerookte zalm met kappertjes en mosterddressing, sanwiches eiersalade met bacon, mini Brabantse worstenbroodjes, rolletjes gerookte peelham en roomkaas, mini quiche, kleine tosti De Peel met truffeldip *
* Scones met blauwe bessen confituur, warme chocolade brownie, abrikoos-cheesecake, miniappelflapjes *.

15.30-17.00 uur: wat een sensatie! ervaar de Peel met al je zintuigen op het unieke blote voetenpad. Schoenen uit en barrevoets de route volgen over turf, steentjes, water en modder. Even uitrusten in de hangmatten, wie durft er over de bungeldraad? Sprongetjes maken van boomstronk naar boomstronk, je verwonderen bij de insectenmuur en relaxen op de bungellbank…. Oh, what a feeling!

Slecht ter been?

Het is mogelijk om speciale wombats te huren voor op het blotevoetenpad, zodat gasten die slecht ter been zijn ook deel kunnen nemen aan deze beleving. Er is een rolstoel en een rollator beschikbaar. 
 
Richtprijs € 39,00 p.p.
uitgaande van een groep van minimaal 6 personen
Prijs is inclusief: workshop Djembé onder deskundige begeleiding, originele Peel tea, entree blote voetenpad
Prijs is exclusief: overige consumpties, vervoer en verzekeringen.

De administratiekosten bedragen € 5,95 per boeking.

Tip! Ook op de fiets
Het is ook mogelijk dit arrangement op de fiets te doen. Prijs fietshuur en route op aanvraag.

Informatie en boekingen: VVV Deurne, tel. 0493-323655, info@vvvdeurne.nl