Nawdewir - Hans van Gorp, Toon Maas en Piet Snijders

Nawdewir is een vervolg op Vruger waar alles bitter, waarmee de drie mannen uit Asten en Someren vorig seizoen met succes door Oost-Brabant toerden en eveneens Geldrop aandeden.
In Nawdèwir diepen de makers hun Brabants literair entertainment verder uit. Het trio bestaat uit een theatermaker/clown, een troubadour en een schrijver/dichter. De bundeling van die kwaliteiten leidt - zoals de heren eerder hebben laten zien - tot een attractieve theatrale mix.

In Nawdèwir onderzoeken de mannen hun nu-en-straks in een amusant programma, waarin milde maatschappijkritiek, poëtische beschouwingen en absurdisme hand in hand gaan. Soms op 't randje, maar nooit eroverheen, want de platte lol is aan dit trio (nagenoeg) niet besteed.
Nawdèwir gaat onder andere over de gemakken en ongemakken van het ouder worden, een realiteit waarvoor intussen ook de generatie van '68 zich ziet geplaatst. Ooit dachten ze als vrije vogels / de kleinburgerlijkheid te foppen / zonder te bevroeden dat / het klimmen der jaren/ ook hen in het gareel zou proppen.
Als Maas, Van Gorp & Snijders 'horen, zien & zingen' gaat het over pillen en pijntjes en alles wat je niet wilt, maar overkomt; over slikken en niet pikken en verdomme, wat denken ze wel/niet? en over Schat, mag de deur dicht en de plaid over mijn knieën?

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 15,00
  Van Tot Toelichting
€ 15.00 15,00

Vrijdag 15 maart 2019 Vanaf 20:15 tot en met 22:30

Floreffestraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5705 AR, Helmond