Natuurpoort De Peel

Natuurpoort de Peel, één van de 31 Brabantse horecabedrijven die deze naam mogen voeren. Een Natuurpoort ligt altijd aan een prachtig natuurgebied, heeft leuke fiets- en wandelroutes, voldoende parkeergelegenheid en verstrekt informatie over routes, natuur en omgeving. Het netwerk van Natuurpoorten is een initiatief van de provincie Noord-Brabant.

Natuurpoort de Peel is een voormalig agrarisch bedrijf dat volledig ingericht is als horeca-accommodatie en uitgegroeid is tot een volwaardig toeristisch-recreatief bedrijf van formaat. Het bestaat uit een gezellig terras en een fors bemeten buitengebied voor activiteiten en evenementen, een sfeervol restaurant en een zaal. Op het terrein bevinden zich de Kruidenhut voor feestjes dicht bij de natuur en een ruime hal voor indoor-activiteiten.

Eten en drinken
De nadruk bij alles wat wij serveren ligt op streekproducten en veel wordt ambachtelijk bereid door onze eigen slager. Ook voor een koffie, een goed glas wijn, een speciaal biertje of een ander drankje, eventueel met een heerlijk borrelplankje, bent u hier van harte welkom.

Mogelijkheden
Natuurpoort de Peel kun u uw feestvieren, trouwen of anderszins bijeen te komen. Grootschalig, met gezelschappen tot 350 personen in onze grote zaal maar ook kleiner en intiemer in ons restaurant, de huiskamer of de kruidenhut voor kleinere gezelschappen. De mogelijkheden hiervoor zijn nagenoeg onbeperkt, zowel binnen als buiten en naar ieders smaak en portemonnee.

Activiteiten
Vanuit en bij Natuurpoort de Peel kunt u een scala aan activiteiten ontplooien. Alle activiteiten kunnen ook vervat worden in arrangementen met eten, drinken of feesten zodat u zelf een compleet programma kunt samenstellen.

Binnen
Zoekt u binnenshuis vermaak dan is het Grote Peelspel misschien iets voor u, een workshop cocktailshaken of een van de demonstraties of workshops van de huisslager. Wilt u indoor actief zijn bestaat de mogelijkheid boog te schieten of in groepsverband het enerverende Arrow Battle te spelen, een spel waarbij u het letterlijk met pijl en boog tegen elkaar opneemt.

Buiten
Van het huren van swingtrikes, elektrische scooters, solexen of een scala aan fietsen tot al dan niet begeleide wandelingen of GPS-tochten; voor iedereen is er wel iets naar zijn of haar gading bij.

Excursies
Vanuit de Natuurpoort zijn ook verschillende excursies te ondernemen, al dan niet in combinatie met een eet- , drink- of feestarrangement. Een -eventueel begeleide- wandeling over het Duitse Soldatenkerkhof in IJsselstein bijvoorbeeld, met meer dan 30.000 graven en heel veel boeiende en vaak hartverscheurende verhalen. Ook bij Holten's Molen in Deurne kunt u een kijkje nemen en als u zelf een idee hebt, denken we graag met u mee.

Fiets- & wandelknooppunten
Natuurpoort De Peel is gelegen tussen wandelknooppunten 10 en 11. En tussen fietsknooppunten 32 en 6.

Praktische informatie

Winkel
Acceptant Nationale Dinercheque Nee
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

Dag Van Tot
Zondag 11:30 19:00
Woensdag 11:00 17:00
Donderdag 11:00 17:00
Vrijdag 11:30 19:00
Zaterdag 11:30 19:00

* * * Tot 19.00 uur kunnen er bestellingen worden doorgegeven aan de keuken, u kunt wel langer blijven voor het diner. Buiten de openingstijden bent u van harte welkom op reservering.