Musis Sacrum Kerstconcert 2020

Kerstconcert door Harmonie Musis Sacrum Bakel in de St.Willibrorduskerk.
Dagen worden korter, avonden worden langer. Wandelend door Bakel, glurend door de ramen, schitteren de lichtjes van de kerstboom in vele huiskamers. Wachtend op een klein sneeuwvlokje, dit zou het kerstgevoel compleet maken, toch?

Dat kerstgevoel wil harmonie Musis Sacrum in samenwerking met koor La Vivacité overbrengen tijdens het jaarlijkse kerstconcert op zaterdag 19 december.
Tijdens dit kerstconcert in de sfeervol verlichtte kerk, worden er nummers ten gehore gebracht welke het kerstgevoel nog verder doen aanwakkeren.

Dit kerstconcert van harmonie Musis Sacrum onder leiding van Sef Pijpers en La Vivacité onder leiding van Ad Janssen vindt plaats op 21 december om 19.30 uur in de Sint Willibrordus kerk te Bakel. De entree is gratis.

Zaterdag 19 december 2020 vanaf 20:00