Minor

De eerste Minoreditie van dit schooljaar zal plaatsvinden op 27 september a.s. Dit zal dan ook meteen een speciale editie zijn, want Minor bestaat dan namelijk 5 jaar!

Om dit te vieren, is er wat groter uitgepakt. Naast een extra gaaf podium, een photobooth, en mooie aankleding staat er ook een geweldige artiest in de line-up. Dit is niemand minder dan Snelle, een rapper die op dit moment op een hoge plaats in de Top 40 staat met zijn hit ‘Reünie’. Behalve Snelle zullen er ook nog andere leuke artiesten op komen treden, zoals The Underdogs, Nivex XXL, en Quindrx.
Dit wil je absoluut niet missen!Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur, en wordt gehouden in Wijkhuis De Geseldonk. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg dus dat je op tijd binnen bent! Een consumptie kost 1 euro, en de garderobe is gratis. Tickets zijn voor 3 euro verkrijgbaar bij Jumbo Mierlo-Hout, Primera Brandevoort, Primera Winkelcentrum De Bus, of online via onze website. Koop op tijd je ticket, want OP=OP!Voor meer informatie en het reglement, kijk op Facebook of Instagram (@minorhelmond), of check de website: www.minorhelmond.nl.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs 3 euro
  Van Tot Toelichting
€ 3.00 3 euro

Vrijdag 27 september 2019 Vanaf 19:30 tot en met 00:00