Leer van Fred Live - UITVERKOCHT

Echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief!

Fred van Leer

Op dit moment de bekendste stylist van de Nederlandse televisie. Was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Kleedt presentatrices en artiesten. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij onder meer te zien is in ‘FIP’ (Fred’s Important People) en ’In bed met Fred’. Hij heeft ruim 300 duizend volgers op Facebook en meer dan 500 duizend op Instagram. Is te zien op TLC met zijn eigen programma. En bracht afgelopen voorjaar een boek uit, met de titel ‘Leer van Fred’.
Leren van Fred deden duizenden enthousiaste vrouwen tijdens zijn workshops op o.a. het LINDA.festival en Share a Perfect Day. En dat inspireerde Fred van Leer om het theater in te gaan. Zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer.
wordt een hilarische avond uit voor de nieuwsgierige vrouw die the do’s and don’ts wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: “Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.”

Kaarten - DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT
zijn te koop aan de theaterkassa van het Cultuurcentrum.
De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur of via de website www.ccdeurne.com of aan de kassa voor aanvang van de voorstelling

Entree
€ 25,00.

Praktische informatie

Donderdag 10 oktober 2019 vanaf 20:30

Martinetplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
5751 KM, Deurne