Landschap,kruiden en natuurmarkt Cruydenrijck Pruuvereej.

2e Pinksterdag landschaps-, kruiden- en natuurmarkt in het Boerenbondsmuseum
Op 2e Pinksterdag wordt in samenwerking met Stichting Gemert-Bakel Kruidentuin van Nederland weer een landschaps-, kruiden- en natuurmarkt georganiseerd. Onder de noemer Cruydenryck Pruujverééj informeren deelnemers u over alles wat met kruiden en landschap te maken heeft. Bij de Pruujverééj kunt u naar hartenlust proeven wat er mogelijk is met kruiden. Het is een evenement dat alle zintuigen prikkelt met het meest veelzijdige aanbod op het gebied van landschap- en natuurverenigingen, kruidenmarkt en proeverij.

Tijdens Cruydenryck wordt tussen 12.00 uur en 16.00 uur elk uur een korte workshop ‘ koken zonder zout’ gegeven. De workshop wordt gegeven in het schooltje van het museum. Aanmelden kan via info@kruidendorp.nl of via de infostand van Gemert-Bakel Kruidentuin van Nederland op de markt.

Het museum is op 2e Pinksterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Entree deze dag is gratis.

Maandag 1 juni 2020 Vanaf 11:00 tot en met 17:00