Landgoed Kraneven

Ons bedrijf is gelegen in een typisch Brabantse omgeving van bossen en akkers. Het heeft zijn naam te danken aan het feit dat hier vroeger een ven lag waar elke winter Kraanvogels rustten tijdens hun trek naar het zuiden.

Het grootste deel van het landgoed is recreatief ingericht. Royale chaletplaatsen in het mooie oude bos voor chalets als tweede huis of huurchalets voor de vakantie. Op de grasvelden op het zuiden ruime kampeerplaatsen met alle comfort, een zwembad, tennisbaan en een diergaarde met herten, hoenders en paarden.

Wij besteden veel aandacht aan natuurontwikkeling en het verzorgen van het bos waardoor het aangenaam vertoeven is. Verder bestaat het landgoed uit landbouwgronden, hooiland, bos en een boomkwekerij.

Wij willen onze gasten graag op een comfortabele wijze deelgenoot maken van het buitenleven, in al zijn facetten. Wandelend in het park en door de landerijen herontdekt u de relatie van de mense met de natuur, de relatie die er altijd is geweest en gekoesterd zou moeten worden.

Praktische informatie

Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 30
Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
Buiten het centrum Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan

* Gesloten met Kerstmis en nieuwjaar.