Landgoed d'n Heikant Aarle-Rixtel Laarbeek

In een prachtige natuurlijke omgeving in het buitengebied van Aarle-Rixtel vindt u Landgoed D’n Heikant, met Jos en Rita Vogels als gastheer en gastvrouw. Zij verwelkomen u graag op deze veelzijdige, landelijke locatie, die dient als restaurant, Bed & Breakfast, golfbaan, vergaderruimte en thuisbasis voor groepsactiviteiten. Ook is het een ideale uitvalbasis voor wandel- en fietsroutes. Iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Kortom: ‘Buitengewoon genieten’, wees welkom!

Eten & drinken

Ervaar in een ontspannen sfeer wat het is om ‘buitengewoon te genieten’. U bent welkom voor een kopje koffie, lekkere lunch of een heerlijk diner op onze mooie locatie. Een plek waar het altijd goed toeven is en waar iedereen zich thuis voelt. Wij bieden u eerlijke pure smaken voor een betaalbare prijs. Het restaurant biedt plaats tot 80 personen. Met buffetten, feesten en grote borrels kunnen we wel 150 gasten of meer ontvangen. Wij ontvangen u graag in de zomer op ons heerlijke terras en in de winter gezellig bij de open haard.

Golfclub d’n Heikant

Landgoed D’n Heikant is van origine een golfclub. De 9 holes golfbaan is een mooie baan met holes die variëren van 60 tot 165 meter. Ideaal voor beginners. Tegelijk is d’n Heikant leuk voor de gevorderde golfer. U hoeft niet te reserveren om bij ons te komen golfen. Buiten de golfwedstrijden om kunt u dus altijd spelen.

Leren golfen of een golfclinic
Het is bij ons ook mogelijk om te leren golfen (middels het stappenplan van de NGF). Ook is het mogelijk om als groepsactiviteit een golfclinic of golflessen te reserveren. Een unieke kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport!

Groepsactiviteiten

Wilt u iets anders als een golfclinic? Wij doen zoveel meer. Wat denkt u van een Swing Trike-toer, tandemtocht, klootschieten, boerenmidgetgolf, gps-tocht, een leuke pubquiz of oud-Hollandse spelen? En dat is nog maar een greep van wat bij ons mogelijk is. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bed & Breakfast

Logeren in het mooie buitengebied in een langgevelboerderij. Wie wil dat nou niet? Na een drukke of relaxte dag slapen in een heerlijke boxspring met heerlijk beddengoed en na een goede nacht in alle rust wakker worden. De boerderijkamer is sfeervol ingericht en alle benodigde comfort is aanwezig. Wij verzorgen een klein ontbijt op de kamer, wat u met mooi weer ook op uw eigen terras kunt gebruiken.

Vergaderzaal

Vergaderen op een mooie locatie in onze oude boerderij? U kunt terecht in onze vergaderruimte, met bijhorend terras, waardoor u niet gehinderd wordt door de aanwezigheid van andere gasten. De ruimte beschikt over gratis draadloos internet, beamer, flip overs, etc. Dit is eventueel mogelijk in combinatie met lunch, diner, golf of een andere groepsactiviteit. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Asdonkseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
5735 SP, Aarle-Rixtel