Lambertus Concerten: Young Musicians Academy Fontys

Na eerdere geslaagde samenwerkingen in voorgaande jaren, in 2020 een nieuwe samenwerking met de Young Musicians Academy Fontys.Diverse studenten van deze opleiding zullen tijdens deze middag optreden in een gevarieerd programma.De Young Musicians Academy is de opleiding aan het conservatorium van Tilburg voor getalenteerde en gemotiveerde jonge muzikanten in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. Bij de Young Musicians Academy worden alle lessen verzorgd door docenten van het conservatorium. Naast de individuele hoofdvaklessen zijn er lessen in groepsverband. Op de zaterdagen starten de studenten met een koorklas, gevolgd door het gezamenlijk beoefenen van kamermuziek in ensembles met begeleiding door ervaren docenten. De studenten presenteren zich gedurende het hele jaar op concerten en concoursen op speciale locaties. Kinderen zijn bijzonder welkom bij dit concert!

toelichting prijs 10,-/8,-/6,-
  Van Tot Toelichting