Lambertus Concerten - Vocaal Ensemble Marcando

Het koor zingt verder in een internationaal programma over september met de vallende bladeren en de oogst, oktober met vrolijke (drink)liederen over de wijnoogst en de jacht en november als maand van afscheid en bezinning.
Het concert bevat enkele geliefde zangstukken, zoals Abendlied van Rheinberger en The long day closes van Arthur Sullivan. Een koperblazersensemble verzorgt de begeleiding en de intermezzi.Het Vocaal Ensemble Marcando stond, sinds de oprichting in 1990, achtereenvolgens onder leiding van Theo van de Kerkhof, Gerard van de Pas () en Tom Suters. Sinds de zomer van 2018 is Paul Gieles de dirigent. De 24 leden zijn afkomstig uit de regio Helmond- Nuenen-Eindhoven. Het koor heeft een klassiek repertoire van geestelijke en wereldlijke muziek en treedt regelmatig op in bekende concertcycli in de regio.
Marcando brengt u een programma met als thema “Herfst”.

toelichting prijs € 6- € 10
  Van Tot Toelichting