Kringloopwinkel Rommel of Rijkdom

Ruime collectie gebruikte goederen en snuisterijen
Bij Kringloopwinkel Rommel of Rijkdom vindt u van alles, van meubilair en witgoed tot snuisterijen, leuke verzamel en hebbedingetjes, boeken, servies en lampen. Ook tweedehands kleding, schoenen en tassen vindt u bij ons. Van modieus tot apart of vintage. Speelgoed krijgt bij ons een tweede leven. Vaak hebben we ook fietsen, enkele of hele partijen, te koop.

Goede doelen
De kringloopwinkel biedt bruikbare spullen tegen een eerlijke prijs. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor doede doelen. Rommel of Rijkdom biedt hulp aan degenen die dat nodig hebben. Klanten van Rommel of Rijkdom dragen hier dus indirect aan bij. De kringloopwinkel biedt directe en praktische hulp aan degenen die dat nodig hebben. Er wordt alleen gedoneerd aan kleine projecten. Lees meer hierover op de Wie zijn wij -pagina op de website van Rommel of Rijkdom.
 
Opkoop inboedels
Wij maken op verzoek en tegen een vergoeding huizen leeg, en leveren deze bezemschoon op. Heeft u bijvoorbeeld een familielid dat is overleden, verhuisd of naar een verzorgingstehuis gebracht, en weet u niet wat nu met de inboedel; of gaat u samenwonen en heeft u een dubbele inboedel? Bel dan gerust om een afspraak te maken! Wij komen langs, en spreken met u af wanneer en tegen welke vergoeding wij de inboedel ophalen en de woning netjes en bezemschoon achterlaten.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Woensdag 13:00 17:00
Vrijdag 13:00 17:00
Zaterdag 10:00 16:00