Kinderfeestje in het Klok & Peel Museum Asten

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (minimaal 6 en maximaal 15) is het mogelijk op woensdagmiddag van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur een kinderfeestje te geven in het museum. De kosten zijn € 9,-- per kind met een minimum instapbedrag van € 90,-- (dit wil zeggen: bij minder dan 10 kinderen worden 10 kinderen berekend).

Het programma
Na ontvangst door de spelleiding is er een welkomstbord met de naam van de jarige, voor wie gezongen wordt. In het aparte zaaltje zijn de tafels leuk gedekt. Er zijn naamplaatjes voor de kinderen, spelletjes om de cadeautjes te geven en er is een glaasje fris met wat lekkers.
Hierna gaan de kinderen op pad door het museum, opdrachtjes uitvoeren (van luisteren naar kikkergeluiden tot zelf de klok luiden), de schatkist zoeken waarin een cadeautje voor de jarige. Er is nog een kleine versnapering (ranja en chips).
Na afloop van de ontdektocht krijgen de kinderen een pannenkoek of een broodje knakworst (wel allen hetzelfde). Tenslotte krijgen de kinderen een snoepzak en de zelf gevonden verrassing mee naar huis.

Op maat
Natuurlijk is het mogelijk om speciale wensen of activiteiten van te voren te bespreken met de organisatie van de kinderfeestjes.

Begeleiding
Voor de begeleiding geldt: 2 begeleiders gratis entree en een kopje koffie/thee.