Kasteeltuinconcerten 2 augustus

Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederlands. Na zijn eerste Nederlandse single ‘Als je gaat’, bracht hij de hit ‘Parijs’ uit, die inmiddels meer dan 31 miljoen keer gestreamd is en bijna 34 miljoen keer is bekeken op YouTube.
In het voorprogramma van Kenny B staat Heights Meditation.
Recht uit Amsterdam creëert Heights Meditation reggae met dub-, ska-, hiphop-, dancehall- en Surinaamse invloeden. Het creëren van positieve, aanstekelijke en energieke muziek resulteert altijd in goede vibes.

Sinds 2018 heeft de Kasteeltuinconcerten naast het indrukwekkende hoofdpodium ook ruimte gemaakt voor lokaal talent. Iedere week vind je tevens twee bands op het lokale talentenpodium aan de rechterzijde van het kasteel.Kinderen die de lege bekers helpen verzamelen, krijgen een leuke attentie. De Kasteeltuinconcerten zijn gratis toegankelijk. Per avond worden gemiddeld zo’n zesduizend bezoekers verwacht.
Belangrijke tijden:
19.00: Horeca open
19.30-20.30: Band 1 Lokaal Talenten Podium
20.30-21.30: Set 1 Band Hoofdpodium
21.30-22.30: Band 2 Lokaal Talenten Podium
21.50-23.00: Set 2 Band Hoofdpodium
23.30: Horeca dicht
Tot ziens tijdens De Kasteeltuinconcerten!

Van Tot Toelichting

Vrijdag 2 augustus 2019 Vanaf 19:00 tot en met 23:00